VasenKeskiOikea

Koulutusohjelma

Vaalilautakunta kouluttaa: Kaikki irti JC–urasta!

Mietityttääkö, mitä JC–toiminta voisi sinulle antaa? Hakisinko ihan oikeaa JC–virkaa? Tavoitteletko tähtiin? Haluatko koluta koko JC–uraputken?

Olipa tavoitteesi vielä kaukainen ajatus takaraivossa tai selkeä tavoite ja haave, tule kuulemaan JC–toiminnan mahdollisuuksista kokeneiden jäsenten kertomana.

–Miten etenisin JC–urallani?
–Mitä vaaditaan Keskusliiton tehtäviin?
–Kiinnostaako kansainvälinen ura?
–Hyvän kampanjoinnin kikat ja kulmakivet


Menestyvän JC–uran rakentamisen eväät löytyvät Vaalilautakunnan tarjoamasta koulutuksesta kaikille Nuorkauppakamaritoiminnan tarjoamista tehtävistä kiinnostuneille.

Kouluttajana Miariikka Heikkinen, sekä koko Vaalilautakunta
Pasi Vänttinen – kampanjointi
Sami Lehtisalo – toimintaohjeiden asettamat vaatimukset JC–virkoihin
Marianne Hirn – EVP kokemuksia
Anna–Mari Huuskonen – VP kokemuksia
Mikko Ranta – VP sekä ND kokemuksia


Johtajakoulutus – Johda myyntiä johtamalla myyjiä

Johda myyntiä johtamalla myyjiä on käytännönläheinen koulutus, jossa pureudutaan myynnin johtamistyön tärkeimpään osa–alueeseen, myyjien johtamiseen. Koulutuksessa käsitellään mm. miten myyjät saadaan sitoutumaan organisaation asettamiin myyntitavoitteisiin ja kuinka heitä henkilötasolla johdetaan saavuttamaan asetetut tavoitteet. Lisäksi koulutus antaa käytännön työkaluja siihen, miten myyjät saadaan noudattamaan yhteisiä toimintatapoja ja miten toimintatavoista poikkeamiset tulee käsitellä.Kouluttajan esittely  
Matti Airaksinen, CNTMatti Airaksinen on eläväinen ja innostava myyntityön ammattilainen, jonka persoonallinen tyyli ei jätä ketään kylmäksi. Matilla on vankka näkemys myyntityön eri puolista, sillä hän on työskennellyt vuosien varrella kenttämyyjänä, puhelinmyyjänä, myynnin konsulttina ja valmentajana, sekä erilaisissa myynnin johtotehtävissä. Nuorkauppakamarissa Matti on tehnyt monipuolisen ja palkitun uran projektien, johtamisen ja kouluttamisen parissa kolmessa eri kamarissa sekä keskusliitossa.


Yhteystiedot
Matti Airaksinen
Puh. 045 122 8780
matti@ideamyynti.fi