VasenKeskiOikea

Paneelikeskustelu

Pohjalainen yrittäjä tekee tyhjästä ihmeitä. Tarvittaessa Pohjanmaalla saadaan vaikka delfiini lentämään. Ainutlaatuisen maailman keskustelupaneelissa yritysjohtajat keskustelevat omista kokemuksistaan yrittäjänä ja johtajana. Luvassa on taatusti mielenkiitoista kuunneltavaa ja opittavaa.

Ainutlaatuisen maailman keskustelupaneelissa yritysjohtajat keskustelevat omista kasvutarinoistaan Tapio Korjuksen johdolla. Aiheena paneelissa on miten yrittäjät pyrkivät toiminnassaan erinomaisuuteen, miten he ovat onnistuneet ja menestyneet yrittäjyydessä ja miten he arvostavat työtään ja yrittäjyyttä.


Keskustelun johtaja  
Tapio Korjus, Tapio Korjus on entinen suomalainen keihäänheittäjä ja olympiavoittaja. Hän on virkavapaalla Kuortaneen urheiluopiston valmennuskeskuksen johtajan virasta ja toimii päätoimisena Suomen Olympiakomitean huippu–urheilun toimintatavan muutoksen projektiryhmän jäsenenä. Korjus nimitettiin vuonna 2007 valtion liikuntaneuvoston puheenjohtajaksi. Lisäksi hän on valmentanut suomen huippu keihäänheittäjiä, kuten mm. Mikaela Ingbergiä.


Panelistit          
Juha Gröhn, Juha Gröhn, ETM, Atria–konsernin toimitusjohtaja 18.3.2011 alkaen ja aiemmin mm. Atria Suomi Oy:n ja Atria Skandinavia Ab:n toimitusjohtajana. Aloitti Atrian palveluksessa vuonna 1990 tuotannon työnjohtajan tehtävissä.
Mika Sumuvuori, Mika Sumuvuori, osayrittäjä, Centaurea Oy:n toimitusjohtaja, yhtiön toiminnanohjaus ja laatu, tuotekehitysprojektit sekä kansainvälinen jakelijayhteistyö, Centaurean palveluksessa vuodesta 2001.
Jari Mäki, Jari Mäki Oy on Etelä–Pohjanmaalla, Koskenkorvalla sijaitseva amerikkalaisuuteen ja amerikkalaisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen päätoimiala on USA–autojen varusteiden ja varaosien maahantuonti ja myynti, sekä huoltokorjaamo toiminta. Muina toimialoina yrityksellä on western–tuotteet ja muut tuotteet USA:sta, sekä erikoisautovuokraus.
Maria Hanhisalo, Maria Hanhisalo, VM–Carpet Oy:n toimitusjohtaja toisessa sukupolvessa. Yrityksen palveluksessa vuodesta 1987, aikaisempana vastuualueena markkinointi ja myynnin tukitoiminnot. VM–Carpet on mattoalan perheyritys Lappajärveltä.
Raimo Sarajärvi, Raimo Sarajärvi, Kotijoukkue Oy:n toimitusjohtaja. Raimolla on kokemusta alalta yli 20 vuotta, mm. SKV:n ja Huoneistokeskuksen johdossa. Raimon mielestä kiinteistöalan arvokkain osaaminen on aina kullakin paikkakunnalla toimivilla ammattilaisilla.